Καλώς ήρθατε στο "Ροδάνι"
Zia

Σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κω, το ορεινό Ασφενδιού βρίσκεται το χωριό Ζιά. Εδώ θα βρείτε "Το Ροδάνι", το ιδανικό κατάστημα για να βρείτε ένα χειροποίητο ενθύμιο από την Κω.

Από το 1992 το Ροδάνι προσφέρει χειροποίητα Κεραμικά και Κοσμήματα από διάφορους Καλλιτέχνες της Ελλάδας. Πολλοί όμως από τους πελάτες μας ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν τα δώρα τους και μέσω του διαδυκτίου. Έτσι ξεκινήσαμε πριν μερικά χρόνια την δική μας σελίδα όπου μπορούμε να σας προσφέρουμε τα δώρα σας τη στιγμή που εσείς επιθυμείτε.
Zia Κώνσταντίνος Μπούσουλας


Τα κοσμήματα από 925 Στέρλινγκ ασήμι και Χρυσό 14κ είναι δημιουργίες του Κωνσταντίνου Μπούσουλα με τον οποίο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια. Η σειρά του περιλαμβάνει μοντέρνα και κλασσικά σχέδια. Για κάθε κόσμημα που βλέπετε προτείνουμε ιδέες για το πώς μπορείτε να το συνδυάσετε.
Κοσμήματα Babylonia
Babylonia Λένε ότι κάθε κομμάτι Babylonia διαλέγει μόνο του τον κάτοχό του. Πριν 30 χρόνια ο Δημιουργός του Νίκος Σγούρος δοκίμασε κάτι νέο με ένα σχοινάκι και μικρά κομμάτια ασημιού. Τελικά δημιούργησε ένα πρωτότυπο χειροποίητο Κόσμημα. Ένα συνδυασμό μικρών τεμαχίων ασημιού με διάφορα σύμβολα δεμένα μεταξύ τους με ειδικούς κόμπους και νήματα σε όλα τα χρώματα. Η σειρά τώρα γνωστή σαν Babylonia προσθέτει σε κάθε κόσμημα και ένα σύμβολο. Τα κοσμήματα αντέχουν σε αλάτι, νερό, ήλιο και είναι διαχρονικά.

Προστέθηκαν πρόσφατα
ON796
ON796
ON804
ON804
ON758
ON758
ON766
ON766
ON672
ON672
ON397
ON397
ON724
ON724